Rolete Exterioare

Temperatura constanta, discretie, design modern.

Terase Oradea

Rolete Exterioare

Sistemele de rolete exterioare ofera un avantaj in economisirea energiei electrice si in pastrarea unei temperaturi constante in camerele expuse la razele solare. 

Instalarea de rolete exterioare poate foarte bine sa inlocuiasca un aer conditionat, reducand astfel costurile cu energia electica pe timp de vara. Se pot instala materiale tip Polyscreen sau BlackOut si ghidaje simple sau tip ZIP. Roletele exterioare sunt o alternativa eleganta inlocuind cu succes rulourile exterioare.

Roletele exterioare sunt facute la baza dintr-o structura de aluminiu rezistenta, sunt realizate din fibre de polyester acoperite cu PVC, rezistente la foc si alte conditii meteo astfel pot fi folosite mult timp.

rolete exterioare

Rolete exterioare

Imbinarile complexe si structura din aluminiu fac dificil montajul roletelor exterioare. Astfel, este recomandat ca acesta sa fie efectuat de specialisti in domeniu, pentru a beneficia de o durata de utilizare cat mai lunga, imposibila dealtfel in urma unui montaj deficitar.

Cu un portofoliu mare de lucrari, echipa Terase Oradea iti ofera toate serviciile de care ai nevoie pentru a te bucura de beneficiile oferite de roletele exterioare: consultanta, proiectare, transport, montaj si mentenanta.

Cum comanzi produsele noastre?

Alege din gama de produse si nu ezitata sa ne contactezi telefonic sau prin completarea formularului “Solicita oferta”.

Identifica ce ai nevoie

Vizualizeaza produsele de pe site si vezi ce ti se potriveste.

Estimeaza Costul

Poti face rapid o estimare de cost in functie de produsul dorit.

Completeaza formularul

Completeaza datele din formularul "Solicita oferta" pentru a obtine o oferta concreta.

Verifica adresa de mail

In cel mai scurt timp vom reveni cu detalii despre oferta solicitata prin email sau telefonic.