Pergole Retractabile

Protejeaza-ti spatiul indiferent de sezon.

Aceste sisteme sunt un accesoriu important atat in constructiile rezidentiale, cat si comerciale. Fie ca vorbim de terasa unui restaurant sau hotel, ori cea de acasa, ele creeaza spatiul de relaxare perfect si ofera confort celor care se adapostesc sub ele.

Sistemele de pergole bioclimatice ofera, pe langa avantajul ca sunt retractabile (cu acoperis retractabil), un avantaj major daca vorbim de izolare termica ori cantitate depusa de zapada. Sistemul de iluminare LED instalat pe pergola bioclimatica este unul special, montat imprejurul pergolei.

Pergole Retractabile​

pergola retractabila
Play Video
etansietate

Etanseitate

Lamelele  de aluminiu pliabile ce formeaza acoperisul pergolei sunt cu camera de aer si  se aseaza unul peste altul ca tiglele normale etansand in totalitate terasa.

Untitled design (7)

Protectie

Panourile de Aluminiu pot fi lasate intredeschise pentru a ventila spatiul si totusi sa ramai protejat de soare, si in anumite unghiuri chiar de ploaie.

Untitled design (6)

Rezistenta

Coloanele si ghidajele pentru pergola retractabila sunt proiectate pentru sarcini mari fara alte grinzi de rezistenta! 

Pergole bioclimatice

O pergola este conceputa pentru a proteja terasa. O pergola cu acoperis retractabil face ca terasa sa fie exploatata la maximum indiferent de vreme sau anotimp. 

Cele bioclimatice asigura protectie impotriva soarelui, ploii si a zapezii. Cu sistemul de iluminat cu LED, oricand veti crea o atmosfera placuta. Sistemul de pergole retractabile este format din  lamele din aluminiu cu sau fara spuma poliuretanica.

Pergole cu membrana

O pergola este conceputa pentru a proteja terasa. O pergola cu acoperis retractabil face ca terasa sa fie exploatata la maximum indiferent de vreme sau anotimp. 

Sistemele de pergole retractabile cu membrana au o structura estetica placuta dar si foarte robusta, construita din aluminiu cu acoperis mobil din membrata cauciucata, producatorului membranei fiind Sioen Belgia.

Copertine retractabile

Sistemele de copertine retractabile sunt copertine de protectie impotriva razelor solare, existand diverse configuratii. Sistemele de copertine retractabile permit o mare versatilitate in ceea ce priveste functionalitatea si exploatarea lor.

Copertinele retractabile utilizeaza materiale textile profesionale fabricate de renumiti producatori precum Sattler. Copertinele retractabile pot si simple, semicasetate sau cu caseta completa. Gasiti o gama variata de copertine retractabile, atat economice cat si cu un pret mai ridicat.

Cum comanzi produsele noastre?

Alege din gama de produse si nu ezitata sa ne contactezi telefonic sau prin completarea formularului “Solicita oferta”.

Identifica ce ai nevoie

Vizualizeaza produsele de pe site si vezi ce ti se potriveste.

Estimeaza Costul

Poti face rapid o estimare de cost in functie de produsul dorit.

Completeaza formularul

Completeaza datele din formularul "Solicita oferta" pentru a obtine o oferta concreta.

Verifica adresa de mail

In cel mai scurt timp vom reveni cu detalii despre oferta solicitata prin email sau telefonic.