Constructii Terase / Foisoare

Protejeaza-ti spatiul indiferent de sezon.

Odată cu venirea primăverii cu siguranta ne îndreptăm atenția asupra unui spatiu de relaxare din incinta unei case sau a unei zone comerciale. Terasa e cel mai comun spatiu de relaxare indiferent de caz, care în sezonul cald se transforma în cel mai plăcut loc de petrecere a timpului liber.

Daca vorbim de construirea unei terase sau a unui foisor în curtea casei, aceasta nu necesită obținerea unei autorizații de construcție, aceasta fiind una dintre modificările permise fără o aprobare din partea autorităților.

Descopera propunerile noastre pentru constructii terase sau foisoare si contacteaza-ne pentru a ne da mai multe detalii despre proiectul tau.

Constructii Terase / Foisoare

pergola decorativa
Play Video
terasa cu folie

Terase din lemn

Design modern 100%
Rezistenta 100%
Confort 100%

Echipa noastra e oricand pregatita sa va puna in valoare cat mai bine spatiul din incinta casei, prin construirea unei terase, cu materiale de inalta calitate.

In special daca trebuie sa construiti terasa de la zero, putem spune ca detinem cele mai noi tehnologii din domeniu care pot sa asigure lucrari de calitate superioara cu o durabilitate ridicata.

Pergole decorative

Design modern 100%
Rezistenta 100%
Confort 100%

Pergole din lemn reprezinta o alta categorie de corpuri de mobilier care va pot fi de mare ajutor la interiorul unei curti sau a unei gradini.
Acolo unde, acestea prin simplitatea sau complexitatea lor reusesc sa faca fata tuturor solicitarilor in materie de confort si relaxare.

Aici vorbim despre pergolele de mari dimensiuni a caror utilitate este aceea de a deservi ca si loc de relaxare pentru mai multe persoane consecutiv.

pergola decorativa
foisor

Foisoare din lemn

Design modern 100%
Rezistenta 100%
Confort 100%

Executam la comanda foisoare de gradina din lemn lamelar si masiv de cea mai buna calitate cu finisaje de lux. Foisoarele din lemn sunt efectuate de societatea noastra cu o experienta de peste 7 ani.

Materialul este tratat si bine uscat, astfel incat clientul sa se poata bucura de o durabilitate cat mai ridicata.

Cum comanzi produsele noastre?

Alege din gama de produse si nu ezitata sa ne contactezi telefonic sau prin completarea formularului “Solicita oferta”.

Identifica ce ai nevoie

Vizualizeaza produsele de pe site si vezi ce ti se potriveste.

Estimeaza Costul

Poti face rapid o estimare de cost in functie de produsul dorit.

Completeaza formularul

Completeaza datele din formularul "Solicita oferta" pentru a obtine o oferta concreta.

Verifica adresa de mail

In cel mai scurt timp vom reveni cu detalii despre oferta solicitata prin email sau telefonic.